Dagen för sommarens höjdpunkt, eller ja…. den delar väl första plats med veckan som familjen tillbringade på Gotland… kanske…

Farmor och Farfar kom för att passa barnen och återlämna Ludde som har varit iväg en vecka.
Vi har tur att Teskedspappan inte jobbar mer än ca 10 min promenad från Marknadsplatsen, så vi parkerade där. Ingen trängsel och inga problem att hitta parkering.

Alla 20 422 st som var på konserten hade tur, med Gyllene Tider, som torde vara sommarbandet nr 1 i Sverige (för några av oss i alla fall), så kom sommaren åter! Det var lagom varmt, lagom blåst och en helt underbar sommarkväll!
Jag hade med min hoodie men den satt runt midjan hela vägen hem.

Vi träffade på ett par kompisar som vi stod med under spelningen och tillsammans med dem och killarna på scenen och alla andra i publiken så blev det en magisk kväll! Jag som levt 1 år på Madonnas konsert (120704) fick en nyboost med den här kvällen… den här kommer jag leva länge på!!

Linnea Henriksson gjorde en suverän spelning också och mjo, det blir nog en ny skiva i samlingen, härlig tjejpower som hon levererade. Inget elakt om hennes uppseendeväckande scenklädsel, originell om man säger så, men det såg ut som hon sprungit genom återvinningen på väg in på scen, men den platsade perfekt!

Så, ni där ute i Sverige som ska se GT i sommar… ni har nåt att se fram emot….

Stationsparken var full av folk som hade picnic, hela stationsgatan var full med folk som fikade… 

Vi hittade stället med gästbiljetterna…

Första och enda gången som jag får biljetter av en bandmedlem och hans familj… 
Ain’t never, ever gonna happen igen.. eller?
Marknadsplatsen är hyfsat bra för oss korta, man kan skyffla ihop en egen liten liten hög att stå på, problemet var ju bara att när dvärgen började hoppa så försvann den ju!
Jag har hittat en ny idol, Linnea Henriksson är grymt bra!
Så drog det då ihop sig…. Tack och lov har Gyllene Tider inte några divalater som Madonna, som jag fick vänta 2 timmar efter utsatt tid, på…
Så stod de då där…
Kvällens applåd från oss och kompisarna var nog Görans svartmålade naglar, kitch säger jag *thumbs up*
Det här är vad jag och resten av dvärgmaffian ser på konsert, är det undra på att jag hoppar studsar och vrålar som en idiot? Man skapar utrymme och fri sikt…
Denna underbara kväll! Både väder, humör, vänner och musik var bara perfekt!
Det blev fyrverkerier den här gången också! Däremot inget frieri…. 
Verklighetens ”När alla vännerna gått hem”, ingen äkta GT-konsert slutar med någon annan låt.