Etiketter

Jag vaknade så här på morgonen, är det bara jag som har fötter som flyger och händer som ska sticka upp fingrarna i näsan eller in i öronen?
Att sova med Hannes kan ibland vara intressantare än en dag på Liseberg, jag lovar!

Nåja, kunde inte bry mig mindre eftersom det var idag det skulle ske! Vi skulle äntligen få träffas! Jag och den där nätvännen som funnits där i 10 år men som aldrig har träffats förut. Vi började hänga i samma trådar när jag väntade Ludde, på Familjeliv.se.
Efter ett tag trillade vi över på Facebook och förra gången när jag och Hannes var på Gotland passade hon på att föda sin minsting (Killen i de fina rosa byxorna) och då rann det hela ut i kalkstensgruset liksom…
Men nu!! Det började lagom bra med Ludde som hade lite exter för sig så vi blev lite sena men det ordnade upp sig. Vi hittade dit och vips så kändes det som om vi alltid hade känt varandra! Både Frun och Maken i huset! För att inte tala om de goa ungarna!!!