Etiketter

Vad i HELVETE är det här?!?!?!

Har ni fått olja i hjärnan eller?

Ok, rätt ska vara rätt, jag har sett många norrmän som har reagerat på det här, precis som svenskar men tyvärr finns det så många som vägrar se vad sådant här har för påverkan på barnen, vilken inverkan föräldrar har som köper sådant här till sina barn! Vi kommer aldrig till rätta med könsrollerna om vi måste pracka på dem på våra barn!

Gör regnbågsfärgade kartonger och sälj regnbågsägg till barnen istället om de måste lockas till att äta ägg, eller så kan ju föräldrarna ta sitt ansvar och se till att barnen äter ägg. Ägg är det mest näringsämnetäckande du kan ge dina barn. Ägg kan man få in i stort sett överallt! Ett par äggulor i smoothien och vips så har den blivit otroligt näringsrik.

Lite underbara kommentarer till äggbilden, att jag har vänner med humor kan man inte komma ifrån:

 • Men det var väl trevligt… ska de ligga under värmelampa för att kläcka små sjörövare och prinsessor då eller? Och hur tilbereder man en prinsessa, nån som vet? Sjörövare blir nog bra med rom tänker jag.
 • Sjukt…
 • Att någon någonstans suttit och tänkt upp den här idén och att fler har hängt på nog att slutprodukten finns i affären är ofattbart!
 • Men sluta!!!
 • Men på riktigt????????
 • Kan man föda upp sjörövare och prinsessor nu då????
 • Och vad händer om man blandar och gör omelett?
 • *stönar*
 • Suck…
 • *Hakans dunsar i marken.* Men hur JÄVLA idiotiska får marknadsförare BLI?!!!
 • vad ska man göra med alla prinsessor och sjörövare när de kläcks undrar jag???
 • eh Princess Nuggets *euw*
 • Vafan är det för fel på hönsägg?
 • Man försöker väl göra äggstra fina lådor….

Normännen reagerar också –> Prinsesseegg skaper reaksjoner