Etiketter

Kommer ni ihåg uthuset som brann ner? Eller ja, det kan ni ju inte eftersom inget hus brann ner men iallafall *viftar med händerna*

Jag skickade länken till Hallandsposten via Facebook och jag fick faktiskt svar! Kors i taket!

Helt uppenbart är det en hel del uppgifter som blev fel i tidningen, typ allt!
Jag ska undersöka vad som har hänt i just detta fall, men generellt gäller att vi oftast bygger den här typen av notiser på uppgifter vi får från polis och räddningstjänst. Vid störrre bränder och olyckor åker vi själva ut till platsen, men mindre händelser ringer vi bara på.
Ibland kan det vara så att vi får uppgifter från polis och räddningstjänst i ett tidigt skede. När sedan styrkorna avrapporterar och annat framkommer så är det tyvärr inte så att polisen ringer HP och talar om att vi tidigare fått fel uppgifter.
Men uppenbart är att vi i det aktuella fallet har fått det mesta om bakfoten.
/XXXX, HP:s webbredaktion

 
Sjysst att hen iallafall erkände att typ allt blev fel *haha*