Etiketter

Jag är av åsikten att sommaren har varit underbar! Fint och varmt väder och hösten har hittills varit enormt vacker med underbart väder! De senaste dagarna har det varit typiskt höstväder, och även det har sin charm! Tända ljus, rökelse och raggsockor på. Bor man i ett gammalt hus, så får man stå ut med lite drag här och där….

Senaste morgonen med sol hittade jag hönorna när de rensade gräsmattan från falläpplen. De senaste åren har vi haft stora problem med alla äpplen som trädet dräller på marken, men i år när vi vill ge dem till kaninerna så hinner vi knappt innan hönorna har satt i sig dem!

Här kommer lite bilder i alla fall. Vår fina stortupp Blixten är nåt av det snällaste i tuppväg och även ganska fin att se på.

Vi har även en enorm blåspättad tupp, som har blivit könsmogen och börjat gala, men det är verkligen inte nåt av det vackraste jag har hört!

Här är Marantuppen Torsten (tv) och den spättade tuppen Stolpskott. Han fick namnet Stolpskott den dagen han försökte springa genom växthuset… genom väggen *boink*. Torsten är en Blå Kopparmaran. Han blir kvar här för att säkerställa maranåterväxten. Stolpskott ska vi försöka hitta nytt hem till. Vi har tillräckligt med tuppar.