Etiketter

I lördags var jag klantig…. väldigt klantig.

Efter att ha varit duktig och städat köket riktigt julfint, så körde jag till affären och hämtade en julklapp. Väl hemma på parkeringen så hann jag inte få bort handen från bilen innan dörren gick igen, med fingret emellan.

Nu snackar vi att jag måste släppa allt i famnen och vända mig om och öppna dörren för att komma loss! Det gjorde mest ont på ovansidan högra pekfingret och när jag kom till gatlampan och såg så var det inte så farligt.
Dock missade jag den långa sprickan på undersidan fingret som blödde friskt, den upptäckte jag på yttertrappan!

Det märkliga är att när jag skar sönder handleden, när jag råkade köra handen genom ytterdörrens fönster, så plåstrade jag ihop mig själv och körde sedan ungarna till skolan.
Den här gången var Teskedspappan hemma och jag behövde inte fixa det själv, den här gången fick jag ligga illamående på golvet med fötterna i högläge!

Nåja, jag kan sticka och virka, jag kan ta på mig en latexhanske och det mesta funkar, så jag ska nog överleva det här med…

IMG_6114 IMG_6115