Etiketter

Är det nån härinne?! Det är alldeles mörkt….

Jag tänkte jag skulle bli nominerad till kategorin ”Mest Oregelbundna Bloggare”…

Ehem…

Jag har hållit på med en kofta länge och väl nu, den tar mycket tid fortfarande och så är det alla andra projekt inför en marknad jag ska vara med på i Åkraberg den 20/4. När jag får nya idéer så vill jag så klart testa och vad händer då?
Jag fastnar i projektet och så blir klockan två på natten och jag är skittrött dagen efter… så klart…

Idag var vi på BUP igen och vi har medicinstart på Alfred på lördag! Nej, jag tvekar inte att sätta mina barn på medicinering mot sin ADHD! Jag har sett hur väl bonusar har svarat på sin medicinering och Ludvig har blivit så mycket gladare och fått förnyat självförtroende i och med att han klarar av vardagen bättre!
Nu vet vi hur nedstämd han har varit under en lång tid, det är en lycklig kille vi har nu! Han svara bra på medicin och utökat stöd i och med dyslexin och jag tror att eftersom vi aldrig har gjort någon stor grej av vare sig ADHD eller dyslexi, utan mer konstaterat att det här behöver vi hjälp med och så är det inte mer med det, och att vi hela tiden varken mörkat för omgivningen eller hållit Ludde utanför vad som händer, så är det mer naturligt för honom att få hjälp än att han har problem.

Där har vi varit extremt noga att INTE säga att han har sjukdom, problem, funktionshinder osv. ”Du har en hjärna som är lite nyvaken, den behöver lite hjälp med att vakna så den kan tänka ordentligt” och ”Din hjärna vill så gärna lära sig och läsa och så försöker den så hårt att det blir bara kaos alltihop”, ALDRIG att det är fel på honom, för det är det ju inte!
Han behöver lite hjälp emellanåt men det behöver jag också, jag når inte allt t ex utan killarna har sett mig ganska ofta att be långa personal i framför allt affärer att hjälpa mig att ta ner saker som står långt in, högt upp.

Jag lärde mig häromdagen uttrycket NS, som jag bara älskar!!!

Alfred och Ludvig har ADHD, och resten av familjen har NS, vilket innebär ”Normalt Störd”….