Etiketter

, ,

Nu har vi äntligen kommit hem, jag trodde faktiskt inte vi skulle vara iväg så länge som vi var!

Ludde var så lagom imponerad över hela mässidén så han drog till kompis istället. Däremot fick jag med mig de andra 3 och det gick förvånansvärt bra.

Men såatteh, 3 par blinkande skor för 300 spänn (värsta klippet), nytt ViaPlay-abonnemang, nya örhängen och en Loppispåse! Jag är nöjd med dagen! Fast nöjdast är nog Alfred som kramade Spindelmannen flera gånger.

alfred

Dagens syn var när Bananer i Pyjamas, Spindelmannen, Batman och Tinky Winky dansade med ett gäng barn, på scenen till Ace Wilders ”doin’ nothing at all”.

Jag sprang på flera stycken som jag längtat efter att få se! Ann-Sofie Sojka hittade jag redan innan vi gått in, Tommy Totten (finally) hittade jag också till slut och så Maria med sin kamera förståss… tänkte jag skulle fotat ungarna hos henne idag men med en unge kort så kändes det inte så optimalt.
bild 4b

Ungarna hittade skor de ville ha, säljaren ville nog sälja (och jag hade inte tagit ut några pengar, jag? Tänka?) Så jag fick löfte om skor till halva priset…. Nåja, jag tänkte att vi kan ju alltid åka och hämta pengar. Så ut med ungarna i bilen och så iväg över parkeringen när Ian vrålar ”EN AUTOMAT!!!!”. Där var den! 25 m från entrén…. Parkera, ta ut pengar, kissa barn och så in och prova skor. Dagens. Svettigaste. Manöver!

bild 5När jag sedan fick ett par hundralappar tillbaka så var Ian snabb ”Får jag ena hundralappen?”, varpå en förälder bakom mig bryter ihop fullständigt och garvar!! Jag förstår henne… det hade jag också gjort….

Jag blev haffad av en försäljare för ViaPlay och skönsnacket började (vi som ser så mycket på tv, men ändå) jag försökte slingra mig ur det hela med ”gubben är inte med idag och vi brukar inte ta sådana här beslut själva”, hade funkat tidigare på dagen. Nåja, jag blev ju självklart sugen och ringde Teskedspappan och frågade vad vårt Boxerabonnemang konstar och 25 kr extra i månaden hade det blivit.
Jag hivade över luren till säljaren och så fick han ta snacket, jag går med på det mesta medan Teskedspappan är den svåra förhandlaren av oss. Det slutade med en jädrigt bra affär som vi i slutändan kommer att tjäna på eftersom jag kommer att säga upp även Netflix.

Efter papperskrivande så blev jag ivägdragen av Ian, han gick resolut iväg och satte sig på första parkett framför scenen. ”Jag ska se” sa han och jag fick försöka hitta på programmet vad han skulle se, Zillah&Totte… ok då… Ian och Alfred skrattade så de trillade av stolen ett par gånger, medan Hannes mest gäspade, petade sig i näsan och till slut somnade i famnen på mig…

Hannes

Ett par autografer senare och Hannes som vågade pussa Totte (Jag menar, Hannes sprang ”like a rat i reebok” innan pga alla figurer som gick runt där), så åkte vi hem…

bild 3a