Ja, jag har väl gjort det, ganska högljutt innan, men nu är det mer konkret!

Jag har just blivit medlem i Socialdemokraterna…

Jag skall villigt erkänna att jag inte sympatiserar totalt med deras partilinje, t ex så är jag mot en lagstadgad 50/50-uttag av föräldradagarna. Vi hade aldrig klarat med med mig som arbetslös och maken som närmast enda inkomsttagare. Nu ser jag till mig själv och min familj och det är där jag grundar mina val. Jag ser det som så att ska jag sympatisera 100% med ett parti så måste jag starta ett ”Magdalena-parti”, och det är ju inte försvarbart för då blir det demokratur 😉
Jag har alltid röstat på S (förutom en gång på 90-talet) och kommer inte hitta något parti jag sympatiserar med så pass som jag gör med S.

Helst skulle jag vilja stoppa in S, MP och F! i en mixer och skapa nåt ultimat utifrån mina egna premisser, men ett sammarbete kanske funkar också…

Inte för att jag har särskilt med tid att kasta mig in i politiken och jag har inte direkt engagerat mig som jag känner att jag skulle velat men medlem kan jag vara för jag känner att gnälla kan jag fan inte göra om jag inte försöker skapa skillnad!

Och var och en gör det de kan, eller hur? Jag bedriver det jag kan med min blogg och försök att diskutera via Twitter (där jag iofs har tröttnat lite) men även via Instagram och Facebook.
Jag säger inte att jag (alltid) har rätt 😉 men jag känner så här och jag försöker skapa en bättre attityd på nätet t ex, genom att föregå med gott exempel.

Så, nu får vi se vad den äkta hälften tycker om det hela, eller ja… han får tåla’t 😉

IMG_0819

Bild fotat på skärmen, så det är grymt dålig kvalitet, stå ut bara!