Idag fick jag nåt tokryck!

Fast jag började dagen med att gå upp klockan 7….. Eller snooza fram till klockan 10 iallafall. Rullade ur sängen vid halv elva efter att ha suöfatt (halländska) lite. 3 kaffe och 3 timmar senare kickade kaffet in!

Körde igång tvättmaskinen, plockat, dammsugit, torkat golven (!) och kört 2 maskiner disk! När det var klart drog jag igång Bananplättar, vanliga pannkakor och sedan även nötkrämpannkakor!

Det var när jag stod och stekte pannkakor som jag imponerades av mig själv. Jag stekte i en plättlagg och 2 stekpannor, medan de fick färg blandade jag till mer smet och höll ordning på barnen. Medan jag har styr på två pannkakor, fyra hungriga barn och sju plättar KOMMER GRANNEN IN!!! Det är då jag inser att jag har multitasking på hög nivå!

Samtal med granne, svara på frågor från barn (svarade på frågan ”när är maten klar” ett gäng gånger) och steka pannkakor funkade! Bränt plättar hade jag liksom avverkat i första rundan i laggen….

Så på framtida visitkort lägger jag till ”Pancake Super Woman!”