I fredags trodde jag ju att modemet gått sönder men trots att jag köpte nytt så funkade det inte (vi behövde ändå ny router med större kapacitet). Efter felanmälan till Telia, visade det sig att det var något fysiskt fel på linjen, så nu är vi minst tre hushåll utan telefon och bredband.

Som tur är har jag företagets mail även till företagsmobilen, så där sitter vi inte i sjön. Dock kan jag inte bokföra något!

Däremot så har helgen varit plågsam i form av ADHD/ODD-barn, som utav enbart VETSKAPEN om att bredbandet är nere, har varit på ett sjujäkla humör! Han har verkligen varit på sämsta tänkbara humör och har bråkat med mig om precis allting! 

Tack och lov åkte Alfred till kompis och sov över mellan lördag och söndag. Utan den respiten hade jag inte orkat mycket till. Teskedspappan är iväg i Nässjö på stort tågbaluns (Festirail) och har inte kunnat vara behjälplig det minsta.

Nu är Lilla Åskmolnet hos kompis och jag behöver inte tygla mig mer för stunden. Teskedspappan kommer hem ikväll också.

Nu är det inte så att ungarna sitter jämt framför datorn/iPad, men som jag skrev innan, det räcker ATT de VET att det är sönder så blir det ett jäkla liv!

Dessutom har grannarna meddelat att det åtgärdas på onsdag först. Mobilsurfen kommer gå i taket och konflikterna kommer vara ännu högre. Telia skulle egentligen betala en veckas semester till mig så jag fick vila upp mig efter det här…..