Etiketter

#SvartlokiLondon på Instagram

Morgonen började redan vid 6-tiden. Upp, fixa, äta, väcka barn och tonåring. Packa det sista och så iväg.
Tågresan Halmstad-Köpenhamn var smidig, om än lite lång… Tåget gick 8:05 och vi var framme 10:13.
Vi fick gå genom säkerhetskontrollen och jag fick springa två gånger då mina skor pep. Min väska fick också åka två gånger… Tant säkerhetsrisk….

Vi käkade lite och så gick vi på planet. Sedan vad det dags att vänta lite… Och vänta….. Och vänta…. Vi blev uttaxade till en annan plats på stället och där fick vi vänta en halvtimma på att få starta. Det var tydligen hård trafik på Heathrow så det var förseningar överallt.

En halvtimme försenade fick vi då starta. Starten gick fint och Ludde, som varit jättenervig hela morgonen, tyckte det var häftigt!
Själv har jag under flera år vägrat flyga efter en katastrofal landning för 12 år sedan. Dock kändes det okej att flyga igen. Jag hade tagit en postafen så jag slapp bli illamående också!
Så klart fick vi vänta ytterligare en halvtimme på vår tur att landa och det var första gången jag har fått vänta så i luften. Det var helt okej det med, trots två skarpa svängar på varje varv…
När vi väl fick veta att vi skulle gå in för landning började mardrömmen för mig! Kraftig vind, häftig turbulens och illamåendet kastade sig över mig med det frisläppta odjurets frenesi!
Att samtidigt må jätteilla, vara livrädd OCH att inte visa min rädsla för Ludvig, krävde en hel del. När vi väl kom ner på marken badade jag i svett!!
Det tog oss sedan 2,5 timma att ta oss ut ur flygplatsen och hela vägen till Watford Junction där vi ska bo. 3 tåg och en massa promenerande senare var vi framme!
Vi dumpade packning på hotellet och så gick vi och åt! Vi var hungriga som vargar och maten smakade förträffligt!!!
Sedan var typ den dagen slut….

IMG_3631