Jag har fått ärva maken halvgamla Mac Book Pro eller vad den heter, jag brukar kalla den ”GE FAN I MIN DATOR!!!”, särskilt om dampbarnen är i närheten….

OBS! Ifall nu någon känslig sätter det ekologiska teet i halsen, jo, jag ÄLSKAR min dampungar!! Just för att de ÄR dampungar!

*zips on my organic tea*

Men åter till tråden…

Förhoppningsvis kanske det kan bli lite mer kontinuerligt med inlägg från Hexan, from now on… Jag behöver liksom inte använda polis/jiujitsu/tacklingar för att få loss barnen från min dator…. Jag har ju -min- dator, som är en mac….. mac-macelimac-mac… och ingen PC…

Jo jag har varit lite ovän med mac:en innan vi kom överens, men nu jävlar är vi på…

Nu ska jag kika dagens avsnitt av Hem Till Gården, virka och bara ta det jävligt lugnt efter dagens smått fyllda jobbdag, ledigt imorgon va 😉

So long suckers!