Etiketter

Jag var 13 år när du vann melodifestivalen…. jag var en kärlekstörstande 13-åring och när sedan ”brand new heart” kom fick jag höra att jag lät som du… sedan skildes våra vägar…. Jag blev en Ola Salo och du blev Carola….

Din tid i Livets Ord och hela den där svängen fick mig att ta avstånd, jag har från då till ikväll, sett dig som skenhelig och bara ett spel för gallerierna…. förlåt.

Idag ser jag dig som en härlig människa med självdistans, jädrigt mycket självdistans! Det ska du ha ”credit” för. Ditt (möjligtvis media-snedvridna) uttalade om homosexuella fick mig att placera dig på ett ställe du möjligtvis inte förtjänade.

okej, jag kommer nog aldrig acceptera din Gudstro, men hey! du kommer nog aldrig acceptera min paganistiska tro heller. Dock kan vi nog enas om att vi båda vill jobba i ljuset för all människor rätt och väl, så mycket har vi gemensamt. att jag gör det genom tarotkort och healing via reiki, spelar det roll? är det inte ”the outcome” som spelar roll? Egentligen?

Tack Carola! Jag lär mig hela tiden och idag har jag lärt mig att offentligt göra avbön om mina tillkortakommanden och att jag kan erkänna att jag haft fel i 25 år.

Tack!