Etiketter

Så var det då dags att ge sig upp på morgonen och dra sig mot Malmö och Walles Pr & Events familjeevent på Grand Hotel Garden….
Jag svängde inom Snapparp och hämtade upp härliga Miss Vivi och vi pratade heeela vägen ner till Malmö, eller ja vi hade trevliga/roliga/djupa diskussioner ända till jag lämnade av henne på söndagen!

Hela resan gick bra! Vi hittade snabbt och kom i god tid!
IMG_4990
Vi fick våra VIP-bloggarelappar och blev invisade i lokalen och tog våra platser.

Trevliga Emelie Walles öppnade mässan och företagen påbörjade sina presentationer. Eftersom det var första gången jag var på sådant här pass stort event så var det en rolig upplevelse! Jag ser fram emot att ta ett besök i Malmö till nästa år!

Nu får vi se om jag kommer ihåg vilka företag som talade, det var iTrim, Förenadebil MINI, Fnulan med Militta, Passiflora, Trampoolin och det avslutades med modevisning av Maxomorra, Geggamoja, Ossoami om jag inte missminner mig, och så vuxenkläder från Frontrow Living.

Efteråt var det ut och se vad som erbjöds! Jag kikade runt på det mesta men helt klart är jag tränar inte, jag bär inte det senaste modet, har ingen bebis och använder inte hårförlängning (behöver liksom inte mer hår). Dock var det häftigt att se och jag har definitivt mer exempel när det är läge att tipsa kompisar om olika företag. Hm… inser just nu att jag låter väldigt gammal hahahaha!

Jag hämtade mig en katalog från Lush för dem har jag varit nyfiken på länge. Hos Lekomera hittade jag en Minecraftbok till äldsta sonen, en julklapp klar! Jag pratade även med Förenadebil MINI eftersom deras upplägg är väldigt intressant!

Made with Repix (http://repix.it)

Jag lägger upp en fullständig lista på företag/samarbetspartners som var med på FamiljeEventet:
Passiflora: #passifloraab
Lekomera: #lekomera
Fouta Beduine: #foutabeduine
Itrim: #itrim
Trampoolin Simskolor: #trampoolin
Estetikspecialisten: #estetikspecialisten
Perfect skin: #perfectskinmalmo
Sojka Design: #sojkadesign
Aloevera: #sojkasforever
Militta: #militta
Partyland Emporia:
Ossoami: #ossoami
Geggamoja: #geggamoja
Bodytech: #bodytech
Kidsagency: #kidsagency
Maxomorra: #maxomorra
MP Denmark: #mpdenmark
Bundgaard: #bundgaard
Frontrow Living: #frontrowliving
Skånemejerier: #skånemejerier
Event Limousine: #eventlimousine
Hårstudion: #bymsbjornqvist
Förenadebil MINI: #miniförenadebil
Lush: #lush
Musik: DJ Robban

Jag väll även rikta ett stort tack till Walles Event som skapa möjligheten att få komma iväg på det här sättet och som tagit fram ett bra hotellerbjudande så att även en deltidsarbetande mamma kan få lite lyx och ro ibland!!!

Fortsättning på helgen följer…