Etiketter

På lördagen efter Walles Event och jakten på goodiebagens innehåll så gick Jag och Miss Vivi till Café Element på Löjtnantsgatan och tog en överraskningsfika med CamillusBacillus, min poetiska vän.

Miss Vivi och CamillusBacillus har aldrig träffats, men det känns som om de hittade varandra direkt. Vilket jag förövrigt inte tvekade det minsta på, de är två underbara människor båda två så det kunde liksom inte gå fel.

Efter ett par timmar insåg vi att vi ville fika mera, så CamillusBacillus ställde in dagens planerade handling och vi tog var sin latte till…
En stund senare blev vi lite sugna påven så jag köpte en flaska… När x-antal ord till hade utväxlats så blev vi hungriga, så vi tänkte gå vidare men skulle bara köpa en pizza till CamillusBacillus barn. När vi fick in menyn så insåg vi att de hade ju massor med god mat på Element!!! Yes!!! VI STANNAR!! Kom vi överens om och tog in en flaska vin till *hahaha*

Maten var otroligt god och jag har verkligen blivit förälskad i Element, jag förstår varför Poeten gillar att sitta där! Varför det har blivit så poetiska utläggningar från henne, om just det här cafèet. Kommer du till Malmö så rekommenderar jag verkligen Café Element!

Vi kom till Element vid 14-tiden på dagen och gick inte förrän strax innan 22… eller om det var efter… De stängde 22 så det måste varit innan, väl?! Dessutom måste jag inflika att de har väldans trevlig personal!! (jag är inte alls kär i platsen! Lovar)

Vi tre kvinnor avverkade, förutom 6 latte mat och 2 flaskor vin även ALLT och ingenting om livet. Det var prat om ta mig sjutton allt mellan förlossning och död. Pratar man i typ 6 timmar så hinner man avverka en del skratt, allvar och till och med tårar. Den här dagen med Walles Event och Café Element med dessa underbara kvinnor, kunde inte ha blivit bättre!!
Det var helt perfekt!

IMG_5054

Miss Vivi till vänster, har fullt upp med sitt instagram och CamillusBacillus försöker övertala sin mamma att lägga på 😉 Här har vinet kommit in. I bakgrunden ser ni den urtrevliga ägaren!

IMG_5046

Här väntar vi nu på maten….

IMG_5035

Everybody’s buzy!! Please come back later!

Tack för dagen tjejer! jag njöt vareviga minut!