Etiketter

Då har tiden gått så där snabbt igen. På måndag avslutar jag en nästan månadslång semester (med ett par avbrott) och det är dags att gå tillbaka till jobbet.

Ungarna börjar idag och även vår lille buttre ”Skolan är så tråkig”-kille, studsade upp ur sängen glad som en lärka idag. Det händer verkligen inte ofta!

Enda dumma som hände idag var att mina nycklar blivit inlåsta i bilen! Det blev lite panik när vi skulle till bussen, vi har ju 2 km till skolbussen så man hinner inte gå om något händer. Dock träder storebror in som räddaren i nöden och lånar ut sin bil.
Trots att vi var 8 min efter avgångstid, hann de med, vi hade bussen bakom oss in mot Österledsskolan och busshållplatsen.

En skön sak är att det vräker ner snö!!! Dock är det lite väl varmt för att det ska bli nåt vettigt av det hela men den lilla glädje som finns får man vårda 😉

Så mina vänner, livet tar upp al tid just nu, men det ligger ett par inlägg som väntar på att färdigställas, de är publicerade i mitt huvud, men ”huet” ska ha ut dem också….

Väl mött och kör försiktigt!