Etiketter

Idag fyller Selma och hennes syskon 4 år!

Det här är en hund med både enormt goda kvaliteter och vissa olater…. Hon är enormt pålitlig! Hon har markerat en gång mot Hannes och då hann jag inte stoppa honom utan han trängde henne rejält. Annars brukar hon bara resa på sig och gå sin väg. Oftast är hon med på allt bus som Hannes hittar på… de är som ler och långhalm.

Det är en vänlig hund som är enormt arbetsvillig, lydig och lättmanövrerad. Jag kan styra henne med tecken, om jag har hennes fulla uppmärksamhet.

Olaterna… Pja, snor mat ur händerna på ungarna (hon är ju inte labradorkorsning för inte) och smiter från tomten. Vi har täppt till hennes smitningsvägar genom staketet och vips har hon fixat en ny….
Hon ”vrålar” på de som har oförskämdheten att gå på HENNES gata! Dessutom gör hon det med ragg över hela kroppen och den basstämma hon äger… Hon är inte arg…. men ragg har hon!
När vi är ute och går så sköter hon sig exemplariskt vid möten men hon gör det med ragg över hela kroppen, för hon är så lycklig att se andra människor och/eller hundar. Dock aldrig ett utfall eller skall, bara en frenetiskt viftande svans!!

IMG_7081