Etiketter

Det har gått 623 dagar sedan mannen i mitt liv sa han blivit kär i min bästa vän…

Vad som hänt med oss tre är en annan historia som jag kommer berätta när jag får ner den i ord, idag är jag bara tacksam att det blev så bra som det blev!

Däremot så finns det 4 personen som förtjänar mitt tack! Tack för att DU (!) fick mig att överleva! Utan dig hade allt varit mycket svårare…

Jag vill inte på något sätt utelämna dom men vi kan kalla dom #A, #N, #P och #Z. Ingen av dom var de jag trodde skulle steppa fram vid skilsmässan, alla fyra är positiva överraskningar.

De vänner jag trodde skulle stötta…. lös med sin frånvaro… men dessa fyra!!! TACK, tack så jävla mycket!!!!

Lägg till att en av dom (#Z) hade jag en djup långvarig (kanske onödig) konflikt med, men ändå fanns hen där, jeez!!! Tack så förbannat mycket!!!! Jag vet hen upplever djup sorg i dagarna och jag finns här, jag vet vad du går igenom…. vill du kan jag stötta tillbaka….

#A fick nog ta mina mest panikartade samtal, jag glömmer aldrig hens lugnande röst när jag knappt kunde göra mig förstådd pga tokhulkande.
Tack hjärtat, tack tack tack…

#P – God damn honey!!! Jag älskar dig sönder och samman!!! Vi är båda överens om att något amoröst kommer ALDRIG hända!! Men jag äskar dig som en bror och lite till….

#N – tror fan det är enda människan jag vågar blotta ALLT för!! Aldrig sagt något dömande oavsett hur dum eller korkad jag varit. Finns där för mig, jag finns för honom.
Villkorslös kärlek totalt. Fucking lova ya!!!!

Jag är så bortskämd med vänner som inte tvekar! De steppar upp när det behövs, jag kan ge min support när jag kan.

Men mitt hjärta tänker alltid på dessa, de finns alltid mig nära, även om jag kanske inte påtalar det varje dag, jag är er alla för evigt tacksam!!