Etiketter

,

September 2007

Efter middagen var det dags igen, Ian satte reklamgodiset i halsen! Vi höll på ett tag och han fick ju luft men vi fick inte upp den och han höll på att klökas och ha sig. Eftersom vi inte märkte någon förbättring så ringde jag 112.

Under tiden jag pratade med dem så lugnade han sig, slutade klökas, och snyftade bara hysteriskt så det var ju svårt att veta. Operatören tyckte att vi skulle åka in till akuten med honom i alla fall och kolla. Jag stannade hemma med småkillarna och så åkte Jonas in med Ian till akuten. Tack och lov så lät allt bra och han hade nog fått upp karamellen och svalt den, ungefär som Totte när han satte sin godis i halsen.

Jag höll på att kräkas av oro när de åkte, jag var helt beredd på att Jonas skulle ringa och säga att jag skulle komma in…. De kom hem och allt hade bara gått bra…