Teskedspappan – Kom hem från jobbet, luktade mer bajs än tårta om man säger så. Han var helt svart i ansiktet då han svetsat, händerna var tvättade men som de flesta som är chaufförer, så är han svart om händerna ändå. Kläderna är lätt skitiga för att vara moderat i mitt uttalande…. men vafan, min pappa är bilmekaniker – jag är uppväxt med smuts/skit vid matbordet, jag är härdad…

Makens plats är mittemot…
Ian – Sitter på kortändan av bordet, vid min högra sida. Han är jätteförkyld och utsmetat i ansiktet är – förutom sås, bulgur och kyckling – en massa grönt snor….
Ludvig – Sitter på min vänstra sida… han hade tagit på sig uppgiften att sitta och göra konstiga ljud…
*ljud* ojsan *asgarv* jag pruttade *jättelycklig*
*ljud* Men mamma… jag rapade (NÄHÄ?!?! No shit!)
På golvet mellan mig och Ian sitter Alfred i sin babysitter och bajsar ljudligt….