Etiketter

Igår byggde maken ett hus till ankorna, som vi inte fick in till dem innan det blev mörkt och idag så har Totte och Ian lekt i huset under mycket stoj och stim… Vid ett tillfälle när jag tittade ut lekte de med en fogsvans!

Jag plockade bort fogsvansen och förmanade att de får INTE leka med pappas saker *han sprider dem överallt så det är liksom problem att han låser in dem*

Nån timme senare kommer Totte in och ropar att Ian är kladdig, jag gick dit och tänkte att det är väl jord/vatten eller nåt… nähä då… då har de hittat en flaska Glidex (glidmedel av nåt slag för maskiner antagligen) och kletat in halva ankhuset med det hela! Och så Ian OCH Ians jacka, byxor och Tottes byxor.. jag inför en totalsanering av barnen och förmanings-sms till maken som BEORDRADE städning av trädgården så jag vågar släppa ut ungarna överhuvudtaget!

Ian var bra mycket kletigare än så här…