Etiketter

Idag gjorde jag ugnsgratinerad falukorv till middag… vet ni vad Ludvig sa??

”Mamma, det ser ut som tuffetåget” (ångtåg)
Den ungen är ohjälpligt och totalt insnöad på tåg… när han kan associera en falukorv med ett ångtåg…. *wacko kid*

ALLT är ta mig sjutton någon association med tåg, diesellok (Olga), ånglok (tuffetåg), spårvagnar… ja tom vägräcken utefter vägar får de snabbt ihop med tåg!

Plankorsningar är plingplingbro…

Vi sitter, en bit in i middagen, och pratar och helt plötsligt så där *knäpper med fingrarna* så säger han ”mamma, Olgan tuffar inte”…. nä.. sällan tuffar diesellok… möjligtvis bolmar…

Ibland får jag en obeskrivlig, osannolik känsla att vilja köra ner briotåg i halsen på honom och se hur han ska lösa det *självklart inte* men GUD så skönt det hade varit om han hade pratat om NÅGONTING annat NÅGONGÅNG!!!

Ett tag trodde jag han skulle bli en sådan där osocial, datanörd som sitter bakom persienner, käkar chips, dricker Joltcola och umgås med kompisar enbart via nätet… Jag tror jag får tänka om… frågan är om stenkolsstinkande (ev diesel) skiten ung man som enbart brinner för stora svarta monster är så mycket mer lockande för unga tjejer?!
Jag kommer aldrig få barnbarn