Etiketter

Idag gick vi ut för att plocka lite svamp… men när vi väl landade i skogen med ungarna, så fanns det MASSOR av blåbär! Maken plockade svamp och jag blåbär, nu hinner man inte plocka så mycket med en 4-, 3- och 1-åring med sig i skogen.

Ian kom vid ett tillfälle och ramlade på de tuvor jag just plockade på så det blev bara blåbärsmos kvar när han kravlat sig upp igen 😉 och nu pratar vi Ian Dunderklumpen…

Vi hittade även lite björnbär på väg hem, så det blev 2-3 hg svamp, 1 liter blåbär och ½ liter björnbär.

Hemma på gårdsplanen låg ankbebisarna och solade sig, de börjar bli stora nu… fjädrarna börjar växa ut…

Efter middagen färgade jag sugerpaste och gjorde blommor till Alfreds tårta som jag ska göra imorgon, jag spillde vatten på solrosen så den blev lite kladdig på ett par blad, men vaffan, första jag gör ju, får bli lite amatörmässigt 😉