Etiketter

, ,

Den började galant kl 00.30 på natten när vi skulle gå och lägga oss så vaknade Alfred och var hungrig… Han fick en flaska välling och sedan höll han låda till klockan var 3 på natten. Jag hade somnat ett par minuter emellan och bara för det så var jag vaken till 5!!! Och det var så klart min tur att gå upp med de morgonpigga sakerna (som kallas barn) på morgonen….

När alla vaknat och vi käkat frukost så var det dags för mig och Ian att åka in till en ”livsstilsmässa”, mumbojumbo skulle jag kalla det mer då men 😉 (mumbojumbo=New Age, andlighet, alternativmedicin, medialitet)

Här hade jag med mig Ian förhan har visat både intresse, medialitet och stora kunskaper inom det här… raskt marscherat för en 3-åring…

Jag köpte en liten Buddha-gubbe i rosenkvarts, ett underbart ametisthjärta (möjligt ametrin), ett ”chakraarmband” till en kompis, Aloe Vera Gelly och ett Selenitägg…

Jag hade lyft upp Ian och stod och tittade på ett stort bord (säkert 4 m långt) med stenar, kristaller och smycken på och Ian sa att ”den vill jag ha”, jag tittade vad han kunde mena och till slut så kom jag på vad han menade…

Han skulle ha en Apofylitspets… och inte vilken som helst utan en särskilt en, så jag köpte den och sedan släppte han inte stenen förrän vi kom hem… då hade han själv gått och lagt den i fönstret i solskenet 🙂 sötnosen…. det som imponerade mig mest var att han sov med den på natten!!!

 

 

Efter mässan for vi hem och jag bytte barn… Vid 16-tiden var det dags för familjegudstjänst och mottagande av barnens bibel i kyrkan… Ludvig kommer nog gå i Pappas fotspår 😉 han ”älskade inte att vara i kyrkan” (hans egna ord) och man såg på honom att han vantrivdes, det var inte bara uttråkning. När det var dags för psalmerna så satt han och höll för öronen eller höll för min mun, nu skulle man kunna tro att det berodde på mig sångförmåga 😉 men han gör aldrig så annars…. så han blir nog icke-troende som pappa 😉 men man vet aldrig, han kanske ändrar sig…

Fin var han i finskor, byxor och väst…. Han invigde dessutom sin Byggare Bobjacka idag… Skorna hade storebror på sin när jag och Pappa gifte oss (lite stora på Ludde) och byxorna var för korta, men det fick gå….

Ludvig har sååååååå tråkigt i kyrkan…