Etiketter

a

Idag ringde då äntligen Ians läkare…. och precis som jag befarat så visade inte proverna någonting, inte ett enda av snitten de tog… Läkaren var väldigt förvånad i och med att han har antikroppar så borde han ha celiaki… men proverna visade alltså inget, hon sa det att visst kunde han ha fläckvis celiaki och att de har missat och tagit frisk vävnad i alla proverna…

Eftersom storebror (halvbror) har celiaki och Ian är homozygot laktosintolerant så ska fortsatta tester tas, även Ludvig och Alfred ska lämna prov till gentest, hon fattade misstankar för Ludvig också pga att han hade låga järnvärden när hans laktosintolerans upptäcktes….

Det ska bli skönt att komma till botten med det här, direkt när Ian har lämnat gentestet skall han gå över till glutenfritt för att utvärdera om han blir bättre. 3 månader senare skall vi på återbesök till läkaren och utvärdera testsvar, Ians status på magen och hur han svarar på gluten/laktosfri mat… Så nu får jag inte glömma att föra tillväxtkurvor på honom….