Etiketter

Idag kom de… remisserna! Jädrar i min låda vad fort det gick, läkaren och jag pratade ju i tisdags om det här! Dock var jag seg på lådan så jag hämtade inte posten förrän efter 13.00 och då hade de stängt på VC i Oskarström *värdelöst* så det blir att ringa på måndag och få tid, jag hoppas verkligen de har tid på tisdag så maken kan hjälpa mig, kul att ta blodprov på 3 st samtidigt och vara ensam att dessutom ha koll på Alfred…

Ska bli så skönt att ta Ian av glutenmat på tisdag efter testerna, jag är så lättad att jag nästan känner för att gråta. Senast idag vaknade han, efter en tupplur på soffan, och grät för att han hade ont i magen… mitt hjärta blöder för min lille plutt. Nu ska jag plugga glutenfri kost i helgen, tack gode gud att vi har allt hemma, det enda jag ska köpa till är välling och redan imorgon börja ta över honom på glutenfri välling… Jag tror iofs han kommer att sluta med välling nu, ha när inte så förtjust i välling om det inte är den där päronvällingen….

Dessutom så ska han ju av all laktosmat helt, jag och Ludvig klarar lite laktos men inte Ian, han har laktosintolerans från både mig och maken så han är tydligen extra känslig….

Jag gick med i Svenska Celiakiförbundet, tur det….
——————————————————-

Idag har det varit underbart väder! På eftermiddagen åkte vi till kompisen och var ute en sväng, passade på att fota ”tomtarna” lite, fotade även lite imorse när dimman låg tät i byn… Kolla in bilddagboken för dagens bilder…