Etiketter

Ludvig är en kul typ, han är ganska lillgammal i sitt tal och häromdagen så hade han uttalat sig om sin ena förskolefröken som heter Mona… ”Mona är ett stort troll” och detta uttalande grundar sig Ludvig på att Mona har stort och yvigt hår 😉

Till exempel kan vi ta idag, Ludvig satt vid matbordet och var lite så där pladdrig som de blir av en dag på förskolan och de ska berätta vad som hänt… ”Idag satte Ulla och Mona upp spöken på dagis… kan man säga då att Ulla är ett spöke?”
Lilla älsklingen… om du visste vad du sa egentligen 🙂

På bilden är han ytterst tjurig då jag har ”gjort sönder hans hår” när jag fixade till rufset vid öronen och jämnade till nacken… flera dagar efter var han fortfarande tjurig när man sa att han är fin i håret… ”Men det är ju sönder” mumlar han bara….

Idag var jag även med kompisen till stan och råkade – japp råkade – köpa den här till Alfred… Alfred är ju Tigger personifierad! Så en plyschdress med Tigger på, kan det bli bättre?