Etiketter

,

Idag var jag och Totte iväg och köpte de sista julklapparna och vi passade även på att köpa en hundbädd till Yrsa, kartongen till denna bädd var en perfekt leksak enligt Alfred…

På kvällen var det dags att damma av julgranen och plocka upp den från källaren, till barnens högljudda förtjusning! Vi köpte en plastgran förra året för enkelhetens skull. När Affe blir lite större kanske det kommer en äkta in igen, det luktar ju så gott!

Här har vi då familjen KaosHjelm i full gång att klä granen, Affe sprang som en iller på socker fram och tillbaka mellan påsen med kulorna, och granen…. De flesta kulorna hänger i klasar i de nedersta grenarna, men det blev lite charmigt 😉 Observera glaskulan som ser ut som ett lok 🙂 Inköpt i Salzburg av Teskedspappan när det var tågmöte där och han blev indragen i en året-runt-julpimp-affär i april =)