Jag har fått många frågor om hur jag har lagt till räknaren… så här har jag gjort:

1. Jag har räknaren på Susnet.se, men andra ställen fungerar likvärdigt fram till steg 5.

2. Gå till Layout och välj Lägg till en ny gadget
3. Välj HTML/JavaScript

4. Klicka på RTF-text så att det står html här istället

5. Sedan är det bara att skriva in…. Om du tittar på min räknare så har jag skrivit Den här bloggen startades den 19 jan 2008, sedan dess har – här har jag klistrat in totala besöks-koden – st besökt stället, varav – här kommer månadskoden – st den här månaden. – här klistrade jag in veckokoden – st har varit här sedan i måndags och – dagskoden – st idag, varav – online nu-koden – st är här nu…

6. Registreringskoden lade jag längst ner under texten, lägger man den högst upp blir det ett jätteglapp i vissa mallar. Klicka ok och du är klar!

Så här ser en del av koden ut i mitt fönster…