Klockan är ungefär 3 på eftermiddagen och vi har -8 grader här, var just nere och kollade på värmepumpen… Den har inte hunnit anpassa värmebehovet så vi har typ 18 grader här nu, ikväll kan jag lova att vi har 23 *fnissar* man kanske ska gå ner och skruva upp den ett par tiondelar till? Fingrarna är kalla, jag har ullskinnstofflor på mig och en munkjacka, men jag fryser ändå….

Idag är det 1 månad kvar tills Totte fyller 5 år… var sjutton har tiden tagit vägen? Men samtidigt känns tiden utan honom som ett helt annat liv, det var inte mitt liv, mitt liv är här nu med tre rabiata trädgårdstomtar som både retar gallfeber på mig och som får mitt hjärta att svämma över av både kärlek och glädje.
Han ska få ett barnkalas på busfabriken i födelsedagspresent tror jag, måste bara hitta tillräckligt många kompisar bara 🙂 Men om man tänker att med han och bröderna, KusinVitamin, Tijas barn så behövs det typ 2 till för att fylla kvoten…. så det ska nog inte bli några problem 🙂

Bloggens mest ointressanta inlägg (?) är till ända….

Lägger dock till lite till…. klockan är nu 23:30 och jag var just och kollade… -12.1 grader, så nu tänker jag ta på mig raggsockor och dra in maken under täcket! Tack gode gud för stort täcke så man kan värma varandra 😉