Detta är skickat till Hallandstrafiken:
Den 7/1 klockan 9:05 i rondellen i Oskarström höll det på att hända en olycka mellan en av era bussar och mig OCH mina 3 barn! Allt pga busschaufförens vårdslösa beteende.

Jag befann mig i rondellen = jag har förkörsrätt, och bussen från halmstad bara körde rakt ut! Tack vare min erfarenhet av vissa av hallandstrafikens chaufförer så hade jag både anpassat hastigheten och höll bussen under uppsikt, det är inte första gången en chaufför bara kör rakt ut i rondellen utan att lämna företräde.
Tack vare MIN beredskap fick jag stopp på min bil, om än ståendes på snedden, lagom för att INTE köra rakt in i sidan på bussen!
Det är fullständigt oacceptabelt att era chaufförer får uppföra sig på det här viset, trafiklagarna är INTE undantagna busschaufförer, och om nu inte chauffören bedömnde att han inte kunde få stopp innan rondellen så har han brustit i sin trafikplanering att kunna stoppa i tid på ett säkert sätt för sina passagerare TROTS väglaget!
Nu har jag tröttnat på hallandstrafikens oansvariga busschaufförer och nästa gång polisanmäler jag. En eloge till de chaufförer som kör bra (bor t ex granne med en) men de där stolpskotten som tror att störst går först har inte i ert stall att göra!

Svar från Hallandstrafiken
Hej Magdalena!
Usch då, det lät verkligen otäckt. Det var då för väl att du reagerade snabbt så att ingenting hände. Jag översänder ditt mail till Swebus, som får kolla upp saken.

Med vänlig hälsning
Hallandstrafiken AB
Ixxxxx Lxxxxxxxx