Etiketter

Nu har vi hållit på sedan 27/12 med hans träning, tidigare har alla tankar på toaträning gått åt skogen, en hel sommar och ingen förbättring alls t ex… Nu ville han ha kalsonger med pirater på när vi var och handlade den 27:e och han fick då veta att han inte fick ha blöjor om han skulle ha kalsongen, antingen eller och det var ok.

Efter några olyckor, han ville bara ha blöja 2-3 dagar t ex, så lossnade det! Han kissade alltid på toan och bajsade i blöjan. Idag kom han och bad om blöja för att bajsa men en halvtimme senare kom han och sa att han skulle bajsa, så vi for in på toa och han pressade lite och var sedan färdig, men med lite muta i form av en tiokrona och lite hejarop så bajsade han!

Nu har han smått koll både bak och fram så nu pensionerar vi blöjorna för honom också! 2 down, 1 to go… Som sagt när de själva är mogna går det undan!

Man kanske skulle börja så smått med Affe också 😉