Tack Cicci för omtanken! Jag älskar verkligen att uppmärksammas så här…. men hur sjutton ska jag komma på ÅTTA stycken som ska få en!? Jag hade problem med 7 på förra awarden 😉 Men jag ska göra mitt bästa, jag fyller på listan när jag delar ut dem, det får bli långtidsprojekt det här också 🙂

_______________________________
”Dessa utsedda bloggar är osedvanligt charmerande och söta, inte upptagna av utmärkelser och själviskhet. Syftet är att sprida vänskap. Vårt hopp är att nya vänskapsband kommer att knytas mellan dessa bloggar, ju mer utmärkelsen sprider sig. Var snäll och ge lite extra uppmärksamhet till dessa!!
Kopiera in texten o bilden i din blogg och skicka sedan vidare utmärkelsen till åtta andra bloggare.”
Jag skickar nu vidare denna award till:


1. Snigelmamman
Alltid lika trevligt att klicka in där
2. Cupcakes & Hoyas
Men hur fina saker gööör inte människan då?
3. Yllet
– En av stickgudinnorna på nätet
4. Stickfrossa
Snacka om inspiration!! Jag har stickat vantar till förbannelse efter hennes ”recept”
5. Krimskrams
– Ytterligare en inspiratör och handarbetare 😉
6.
Sagofe – Kolla in Dudy Dude 😉SÅ fin!!
7.
Kaja & Lilla Kraxhär dräller jag ofta, kolla in så fina kläder!
8.
Daddis– Utbyter massor med henne på familjeliv

Det var ju inte så svårt det här 😉