Etiketter

Idag var det att traska upp i vanlig tid och bege sig norrut i ca 1 timmas bilfärd. Vi fick stanna på Björkäng och en lokal ICA-affär för att botanisera ett par nappar. Vi hade glömt nappar hemma och vi skulle så klart ge oss iväg när det var hög tid för Affe att sova… han fick sin napp iaf 😉

Vi fikade och div inslag skapade inte en helt trevlig stämning, men man börjar bli van…

Kusinvitamin fläkte upp sina presenter och den virkade kaninen verkade gå hem… När vi fikat färdigt var det ”titta-på-hästarna” som gällde, redan hemma ville Ian åka traktor och Totte ville rida, så det var ju bara att ge sig ut och åstadkomma nåt i den här vägen.

Ungarna for raskt iväg och borstade Docka och även Affe gjorde sitt bästa att borsta i knähöjd, hägre nådde han inte 😉 De fick även sitta en sväng på Docka, mer i ridväg körde vi inte idag eftersom en ny kusin är på väg…

Sedan fick Totte köra traktor!!! Stoltare unge går väl sällan skåda 😉 Om ni undrar vad det är för liv på hundarna så kan jag informera om att Lopphunden (som faktiskt heter Yrsa) talade om för gårdens rallybralla till slyngel, vart skåpet ska stå….