Etiketter

,

Och från förra veckan (090316) springer jag på de här bilderna från öppna förskolan. TramsIan har råkat måla munnen grön med tuschpennan…. Vissa sätter ju bakändan av pennan i munnen när de tänker… Inte Ian, han sätter udden i munnen, fungerar väl när det är krita….

Jag hade ett helt lekförkläde som ”haklapp” till Totte och Ian, men väl använt så gick det ju sönder… Och Affe förstörde effektivt mer än en tröja och byxor, trots febrila räddningsinsatser med Galltvål…

Jag har letat mig blå genom hela Halmstad efter ett nytt, där jag köpte det sista (COOP) hade de slutat med Babybjörns lekförkläde *trumpen*, och ingen annanstans hittade jag det heller….

Så fick jag en dag ett nyhetsmail från Funkybaby och där fanns det ett!!! I och för sig från IdaT *älskar* och 120 kr dyrare än det från Babybjörn, men en beställning gick in snabbt som sjutton och den 18/3 kom det.

Jag älskar hela lekförkläden! De kan äta hur de vill!! Undrar om jag ska skicka tipset vidare till ”Familjen Annorlunda i Staffanstorp”…. så att 2-åringarna får lära sig äta själva någon gång…. Affe har ätit själv i 10 mån nu… och han blir 2 år om 4 mån…..