Etiketter

,

Idag började inte så bra, Totte gnällde i morse om att han var sjuk… men eftersom han mår illa av lågt blodsocker på morgonen, så satte jag inte så stor vikt vid det… förrän dagis ringde strax i ett och sa att han hade 38.4 i feber…

Jag satte mig i bilen och hämtade en spak Totte på dagis, men de andra två amfetamintomtarna skulle leka mer på dagis, lille Prozac hade dessutom inte velat sova heller…

När jag kom hem så tog jag vändan förbi brevlådan och såg att det var ett paket från Skaparklubben!!!

*yey* alltid lika kul att se vad det innehåller den här gången……..

Men vaffan PÅSKPYSSEL!?!?!?! Vad sjutton ska jag med påskpyssel till NU?!?!? Om jag hade fått paketet i torsdags hade det var exceptionellt bra, men idag? Typ ett helt år kvar till nästa gång…

Jag funderade först på att lägga undan det till nästa år men det var så mycket färger, glitterlim och limtuber att det hade bara varit hårda kakor nästa år, så jag ringde kundservice och frågade lite muntert vad jag skulle göra med det… Killen garvade och gav mig en frisvaradress så jag kunde skicka tillbaka det 🙂