Etiketter

, ,

Efter en 3½ timma lång natt, som inbegrep vilt sparkande son på tvären i sängen, så var det då underbara söndag *fnys*.
Det har varit fotbollsskola på schemat idag… men annars har vi inte gjort så mycket… fick dock ett underbart klipp på Alfred… Lägg märke till hans tröja, han är rätt ensam om en sådan. Jag köpte den här på MeandI och när den blev för kort i kroppen så lämnade jag in den för att göras om till tröja och det blev utmärkt! Bodyn får lite längre livslängd… dessutom har han spillt glögg på den så det är en fläck så jag vill inte sälja den heller…

När Ian kom in efter att ha varit ute ett tag och lekt så upptäckte jag att han var alldeles blå runt munnen! Vad sjutton hade han gjort?! Han sa att han trillade och slog sig på fotbollen och jag minns att jag blåste honom på näsan när han kom… men att det var en sådan smäll kunde jag aldrig tro…
När jag klädde av honom på kvällen så upptäckte jag två virusfläckar på magen, förvånade mig förvisso inte eftersom jag fick spraya honom med nässpray imorse – tät som sjutton. Jag har även fått ta Tottes ögondroppar till Ian, han har en ögoninfektion på gång i höger öga, efter 2 behandlingar ser det genast bättre ut så jag får behandla honom imorgon också och se hur det ser ut på tisdag, om han kan gå till dagis… som tur är så är det samma droppar som Ian fick förra gången han hade ögoninfektion. Trånga tårkanaler ger den effekten vid förkylningar många gånger *sucka*
Idag har jag även gjort min första Ebay-affär!! Så nu inväntar jag 2 nappar från USA *yey* Nappen som det står mute button på ska brorsan få till sin kommande kotte och Billy Bob-nappen ska Alfred få *garvar gott* passar som en smäck!