Etiketter

Morgonen startade med sovmorgon till 9.30 (sovmorgon för mig i alla fall) och så en lugn och stilla frukost…

Sedan jagade vi ut barnen i trädgården och vi har omfördelat saker i trädgården, rensat gräsmattorna på leksaker och så har jag klippt gräset, ok på ena gräsmattan men på andra blir det lite mer ”endurobana för barncyklar” eftersom stora högar från vår grundgrävning ligger kvar… men det blir nog fint med kort gräs mellan tuvorna 😉
Sedan gjöt maken grunden till trappsteget vi ska göra och jag krattade även gräsmattorna för att få bort ankbajset…

Middagen blev grillad och jag upptäckte att jag har bränt mig, trots att vi har haft mulet hela tiden som vi var ute… men så känslig är jag, inte ens mulet är säkert utan jag måste smörja mig, som jag glömde…

Ibland är det bra att bo granne med en trädgårdsmästare 😉 jag fick tips på hur jag skulle beskra vår rhododendron. Vi har haft ett ganska kraftigt brakveds-träd mitt i busken och det tog vi idag bort, och så passade jag på att beskära det så att det kom upp lite från marken. Ankorna låg gärna därunder för där var det skydd, det är det inte nu 😉