Etiketter

…från min Teskedspappa med en massa bilder… Jag tänkte först lägga dem på bilddagboken men jag gjorde ett collage av dem, om någon har missat det så tycker jag det är kul med collage 😉
De här bilderna fick i alla fall mig att dra på smilbanden lite.

Det kan behövas efter natten som gick, jag kom, i vanlig ordning, i säng ungefär 2 timmar för sent.
32 sekunder efter att jag hade släckt lampan så bestämde sig Alfred för att natten var slut och skulle inte sova mer. Jag misstänker att en mardröm var utlösande faktorn…

Jag plockade över honom till vår säng och efter lite bökande, snurrande och ”PAPPA” så somnade både han och jag.

Natten kantades av många uppvak för att dra bort Alfred från Teskedspappans rygg -plåstereffekten- och jag kan lova att vår 160 cm breda säng, som vanligtvis är lite stor i överkant, kändes som en 90-säng inatt. Alfred hade väl ungefär 100 cm yta att ligga på och jag och Teskedspappan delade på resten, lägg till att vi har ett stort täcke och Alfred som låg i mitten ville inte ha täcke så han låg på det… resultatet blev att så fort vi drog i det hörne vi hade var av täcket, så snurrade Alfred ett ½ varv och snurrade upp ännu mer täcke =)

Tanken att lägga tillbaka Alfred i sin säng igen, fanns inte ens i samma kommun…

Filmade killarna här i måndags morse: