Etiketter

, , ,

Idag har det varit en produktiv dag!Teskedspappan har murat trappa eller ja, han har murat trappan under hela helgen men idag fyllde vi på grus och färdigställde trappsteget. Sedan gav sig Teskedspappan på att mura en sektion i muren runt tomten…Själv har jag möblerat om rummen! [bilderna under är lekrummet] Killarna har fått ett sovrum och ett lekrum. Förut så lekte de inne i Tottes rum, men vi har märkt att de trivs bäst att sova alla tre i samma rum och att ha 3 st sängar i Tottes pyttiga rum bland alla leksaker, fungerade inte, där var alltid stökigt!

Jag sorterade alla leksaker och slängde alla söndriga och babyleksaker och dammsög ur lådorna. flyttade in leksakerna i nya lekrummet. Tottes gamla säng [den under fönstret] flyttades in i det andra sovrummet som syrran brukar ha när hon är här. Vi måste ändå möblera så att syskonen får plats när de är här.Jag har slängt totalt 1 helt fylld sopsäck idag… det var välbehövligt.Alfreds säng flyttades från nya lekrummet in i sovrummet och ställdes så att vi enkelt kan dra upp persiennerna, dock behöver vi ha upp en mörkläggningsgardin där för solen står på där lagom till läggdags.

Allt som skulle vara kvar bars in i lekrummet och även leksakerna i vardagsrmmet åkte upp! *dansar lite lätt*
Så skönt att bli av med alla leksaker därnere! Vi hade säker 1 kg duplolego under soffan, jag hittade några sockar, Ians tshirt och Tottes byxor därunder 🙂 förutom ett gäng andra leksaker, en av mina scholltofflor och 42 kaplastavar….. Jag har tom dammsugit under soffan idag!! 😉

De 2 bobbycar som ungarna har får vara kvar nere, likaså gungälgen och elmotorcykeln… Ian har kört utför en trappa [yttertrappan] med en bobbycar och det räcker, jag vill inte att Alfred gör sport av att köra ner för innertrappan med sin bobbycar….

Div högt låtande leksaker som välmenande [my ass] släktingar och [fd] goda vänner 😉 har gett barnen stannar också nere 😉 Vårt sovrum har sin dörr mot lekrummet och man måste alltså gå igenom lekrummet för att komma in i vårt sovrum, och tidiga helgmornar blir skönare utan en massa tågljud, djurläten och konstiga sånger….

Jag vet inte hur många gånger jag har sprungit upp och ner för trappan idag, jag har lätt ont i ena knät av någon anledning, men så har jag varit på fötterna i 8 timmar och har suttit dumt när jag sorterat leksaker… Jag tvättade dessutom alla legobitarna i tvättmaskinen så nu ligger de i tvättpåsen, på tork ute på trappan där tvättställningen bor nu under varma årstiden….

Nu ska jag ta en glass, det har jag *svordom* förtjänat!