Etiketter


Idag har jag och Totte bakat Jyttecookies med choklad och cashewnötter. Ian var med Teskedspappan i stan och handlade murbruk till trappan och Alfred sov.

Kakorna blev riktigt goda och Ian sprang som en tok och tjatade om kakor, det blev ungefär 25 st och hade jag inte gjort dem så stora så hade det garanterat blivit många fler.

Andra omgången gjorde jag i formar på minimuffinsplåten för jag orkade inte stå och rulla fler kakor 😉 det blev perfekt det också…

Receptet finns i receptbloggen.

Idag har jag skapat en ny widget på sidan, kallad dagens bus… ungarna hittar på så mycket att det blir femtioelva inlägg varje dag om jag skulle skriva om allt de gör… en dag kommer ungarna få allt som står i den rutan i bokform *hornen växer*

Bilderna nedan handlar om gårdagen, jag fick till en bra bild när åskovädret rullade in över Oskarström. Här åskar mycket jämfört med andra ställen, t ex inne i Halmstad… efter åskan kom solen och den blå himlen åter! Damen i fönstret är en staty som fanns kvar i huset när vi flyttade in, hon är gammal och inte vacker. Sönder och dan är hon också, men jag älskar henne…

Dagens irritationsmoment:
Jag har sett reklamen om Comhems erbjudande och så klart att jag vill ha en inspelningsbar digitalbox! Många av de program jag tycker om, T ex hemsökta hus, går ju på nätterna… När jag så ringde för att snacka om det hela så fick jag reda på att man inte kan skaffa Comhem här! Men om man nu inte kan bli kund hos Comhem för att det inte finns några kunder inom postnumret… hur sjutton ska någon någonsin kunna bli kund här? *jo jag vet men jag är cynisk*

Så när vi har kommit ikapp oss med ekonomin så ska jag avkräva min Teskedspappa en inspelningsbar digitalbox eller DVD =)