Ingen bra dag idag… eller jo, det var det ju men inte i mitt inre… sur och tvär, men det har sina rnadiga orsaker….
Däremot så var jag och goa kompisen inne i stan och bara drällde lite pengar omkring oss 😉
Jag skulle in på Ö&B och handla trådbackar till Alfreds garderob men de hade int eöppnat så vi gick in på ICAMaxi istället en sväng.. farligt 😉

Jag kom ut med 3 t-shirts till ungarna, nu är jag inte en sådan som gillar att klä mina barn lika men ibland så gillar de att vara lika klädda… så det blev 2 grå och en vit t-shirt med flygplan på. Det blev även spindelmannentvål till killarna och glittriga hårspännen till mig.

Det blev även en förvaringskonstruktion (se bilden nedan) på Biltema… Nu är garderoben komplett, förutom att de jäkla garderobsdörrarna fortfarande krånglar… förut var det skruvar som var borta, nu är skruvar fixade, men då är plugghålen för stora så vi måste ha andra plugg *suckar* det ser ju så rörigt ut när det inte är dörrar på garderoben…

I alla fall… på bilden av killarna så är det så här det leks nu för tiden, de är uppe i rummet jämt känns det som och de kör tåg, bygger tågbana och låter som tåg… Förutom då de bygger ”pangare” (pistoler) av duplolego 😉

Dessutom busades det en hel del med Alfred i trådbackarna 🙂