Idag hämtade Teskedspappan alldeles själv, den sovvagn de har köpt till LJM. När de körde ner till Halmstad så satt jag hemma och sydde ihop en sjal och tittade på tv. Ytterdörren var öppen men även om den varit stängd så tror jag att jag hade hört när de signalerade 🙂 Det är en *svordom* tuta på det däringa loket!

Mätte just på Hitta.se och vi har exakt 1 km fågelvägen till stationen. Barnen på killarnas förskola har mycket närmare 😉 De hade stått uppradade utmed staketet allihop när de körde ner.

På hemvägen så var det hämtningsdags och jag var där och väntade kvar en stund för att ungarna skulle få se Olga och vagnen. Vilken lycka för de tre tåg-tokiga dårarna att pappa är lokförare OCH kör högljudda diesellok förbi förskolan!

Tyvärr hade jag bara mobilen med mig, kameran glömde jag hemma så klart….