Etiketter

,

Den 25 Maj var vi på utflykt med Kyrkis/Öppna Förskolan

Hittade bilderna nu ikväll så det var väl dags att få upp dem

Idag började morgonen tidigt… jag kom i säng sent pga att Alfred hade ont i öronen igen!

Det är andra gången Yussuf felbehandlar öroninflammation på den ungen! I alla fall… Jag ställde klockan på 7.30 för att maken skulle iväg idag och att jag skulle komma hem i vettig tid.

8,30 parkerade jag utanför akuten, och väntan började…. 9.10 blev vi invisade på ett rum och 9.55 kom läkaren in på rummet och 9.57 var vi på väg därifrån…. *suck* Jag kollade faktiskt klockan så hon var i rummet i 2 min innan vi kunde gå med ett nytt recept inlagt.

Vi tog oss tvärs igenom hela stan – jodå apoteket på sjukhuset öppnar först 11, det enda som öppnar kl 10 en lördag är Eurostops apotek och det ligger, som sagt, på andra sidan stan….

Vi fick tag i Ery-max tack och lov och jag köpte Hello Kitty-plåster till Ian och 5Myror-plåster till övriga familjen (och blev genast ifrågasatt av Totte varför jag inte köpte Star Wars-plåster till honom).

3 timmar efter vi åkte kom vi hem…. how lovely…

Ett par filmer från den 22 maj,
Alfred demonstrerar talet…
Här visar han hur *gött* Spektramox är
Alfred visar med händerna hur ångloken ser ut (storebror Ian visar också lite)
Så här springer mina barn runt och ”pyser” samtidigt när de leker tåg….