Etiketter

,

Idag har inte hänt nåt så där utöver det vanliga [förutom dagishappeningen i inlägget innan] så jag har inte så mycket mer att skriva om utan visar härmed mest upp dagens utspel vid Bolibompa.

Alfred VILLE ligga i Tottes knä, men Totte var inte alls lika intresserad av det och en liten brottningsmatch uppstod, efter en stund så hade de väl kompromissat fram nåt bra för det blev lugnt…. På sista bilden är det tydligt att det är ”Allt i kartong” de tittar på…

Jag skrev det här inlägget på Familjeliv förut;

Idag fick vi en cd med massa bilder på Ian från hans dagis… på en serie bilder så håller han i en kexchoklad och jag tänkte inte mer på det, kollade snabbt på datumet och det skulle varit innan han blev ställd på glutenfritt. Bläddrar vidare och kommer till en bild från i påskas när han är utklädd som nallepuh, och datumet ligger bara en månad efter det som han höll i kexchokladen! Kameran är inte inställd rätt på datum! utan går ett halvår efter! Jag tänkte jag skulle åka ner imorgon på väg till kyrkis och prata med dem, åt han den där kexchokladen? och påskgodiset som han åt några bilder senare, var det kollat att det var glutenfritt?

På kvällen blev vi 5 ton sten och 600 kr fattigare….