Etiketter

, , , ,

Vilken jävla pissdag!

Fast den började ju i och för sig rätt kul…. Ungarna vaknade i vanlig ordning och de lekte en stund innan de kom på att de skulle titta på Thomas tåg och kröp upp i sängen till mig. Under det rådande sorlet tyckte jag att jag hörde någon knacka på ytterdörren, men jag ryckte på axlarna… Det var väl bara Jehovas igen….

Så ringde då mobilen (eh?) jag hörde på signalen att det var Teskedspappan (signaturen till Hem Till Gården) och han frågade om ankorna hade rymt för Mackans pappa hade sett ankor vid vårdcentralen (ca 300 m bort) och det var Mackan som hade knackat på dörren…. Jag sipprade ur sängen och kollade… jag hittade bara hanarna på gården….

Att jaga ankor med ungarna i släptåg var inget jag var direkt överlycklig för men maken trodde att Mackan pappa kunde hjälpa oss… så jag började rodda välling till ungarna och gjorde mig anständig…

Helt plötsligt hör jag någon ropa om han har mamma hemma, någon pratade med Totte och jag gick ut på trappen, där stod en man som var misstänkt lik Mackan (hans pappa alltså), i handen hade han en påse med bröd och bakom honom kom tjejerna knallande – så fort som nu ett par ankor kan gå… De kom in på gården och förhoppningsvis håller de sig här tills maken kommer hem så vi får vingklippt dem, eller om jag klarar det själv imorgon kanske…

Förövrigt så har ungarna varit lika odrägligt jävliga idag som de var änglalika igår! *besviken* De fick vattenpistoler i affären och Totte blev tillsagd att sluta fylla på den efter X-antal påfyllningar, det gick säkert 5 l vatten/gång…. Men det sket han i så han blev utskickad utan sin pistol och några minuter senare hör jag honom säga till Ian att gå in och hämta den! *arg*
Så här höll han på idag, sket fullständigt i vad jag sa och gjorde ändå som han ville, samma sak i kväll, jag sa nej när han ville sätta på fläkten i sitt rum för det är redan svalt däruppe och kallare blir det inatt. När jag kommer upp igen så hade han ändå satt på den….

Ian och Alfred är MYCKET medvetna om att det är strängeligen förbjudet att vara i ankdammen, ankorna basjar ju i vattnet och magsjuka pga klydd med förorenat vatten är inte min grej… 2 ggr idag har jag sanerat både Ian och Alfred… Ians andra gång var för att jag sa till honom att inte skita ner sig lika mycket igen (order ignorerad) så han kom in och var svart av lera hela han så det blev deprotering i trappan och utegångsförbud.

Idag är jag inte lika glad över dem som igår… fastän kärleken är lika stor…

Däremot så har min och Ians Hallo Klitty (Hello Kitty) jibbitzar till skorna kommit, mina crocs är ju flipflop så jag kan inte sätta den därpå för det finns ju inga hål… så planerna på att köpa crocs finns… men då blir det direkt från USA (eBay kanske) för här i sverige blir man ju ruinerad på Crocs….. Så klart är min jibbitz en häxa 😉

Dessutom har barnens äpplkärnor grott och växer som ogräs, tänkte ha trädet inne ett par år kanske innan vi planterar ut det så att inte rådjuren äter upp hela trädet på en gång, sedan kanske man ska försöka sig på en bonzai-äpple 😉 Sorten är Royal Gala och kärnorna är sparade från köpeäpplen.

Bilden som ser ut som sen kväll är i själva verket tidig morgon, fotade inatt när jag gick och lade mig… klockan hade blivit katastrofala 2.30