Etiketter

, ,

Idag började det med lite slapp start då jag hade en dröm inatt som hängde med ut i vaket tillstånd, jag har jobbat hela dagen att komma ifrån den där känslan som jag fick, hänger tyvär fortfarande i så jag hoppas att den försvinner inatt…

I alla fall… Jag och Totte åkte in till stan och handlade, vi smög runt i gångarna på Citygross och lekte Kenny Starfighter, tills Totte fick lära sig att även rymdhjältar måste lyssna på sin mamma när det är dags att gå till kassan 😉

Vi var också på Rusta och köpte en välbehövlig fläkt till vardagsrummet….

Väl hemma var det grillat till middag och en stund efter middagen så ordnade vi ett litet kalas . Storasyster fyllde år i maj, Alfred fyller år om en månad och storebror fyller år om 2 mån, så vi hade lite festligt.

Vi käkade marängsviss med maränger, banan, jordgubbar, marsmallows, grädde, strössel och chokladsås *gott* För en massa år sedan hade jag en dobermann som jag klistrade fast stora marsmallows på, genom att slicka på marsmallowen, blåsa lite så den blev klistrig och så tryckte jag fast den =) askul! I alla fall…. vi gjorde samma sak idag med minimarsmallows och Alfred….

Efter maten tvättade pappa Affes ansikte och passade på att göra spike-lugg på honom 😉
Affe fick en liten -tidig- födelsedagspresent… Han fyler ju först den 31 juli. En Ninky Nonk, från drömmarnas trädgård. De tre minsta var hänförda över den här….

Dagens klantigaste stod jag för… jag skulle öppna en storpack tamponger och fylla på min tampongskål…. då drog jag för hårt så alla tampongerna fick liv och ett helt gäng rymde ur påsen! Så det blev ju bara till att plocka tamponger över halva badrummet….. Nu är jag så mätt så jag håller på att kräkas och imorgon är det dags att köra till varberg och gå på kalas!