Etiketter

Totte och Teskedspappan åkte ju till farmor idag för vidare dumpning av storasyskonen imorgon. Jag och de två små dvärgarna packade in oss tillsammans med en flåsande hund i bilen, satte på AC:n och drog norrut….

Med norrut menas Varberg eller närmare bestämt i trakterna runt Veddige.

Brorsan-familjen hade kalas i stora mått när 3 st (eller var de fyra *hm*) firades. Svägerskan har inte fyllt än så jag tänkte skicka upp ett presentkort från Lindex eller nåt sådant när hon fyller om ca 3 veckor. Hon får ju barn om ca 1 mån så det kan ju vara kul att ha ett presentkort att se fram emot när kroppen kommer i ordning efteråt.

Ian blev så tokglad när han kom dit och det visade sig att han fick tårta han också! De senaste kalasen vi har varit på så har han fått äta torra kakor som vi haft med oss hemifrån då ingen har tänkt på honom…. Han fick en hel bakelse och det lilla lilla barnet tryckte i sig en hel Budapest-bakelse själv! Knappt så jag orkar ju!

Efter snmörgåstårta och tårta så skulle ungarna ut och åka traktor! Brorsan lastade upp morfar med KusinVitamin, Ian och Alfred på hövagnen och så åkte det ett varv, efter det satte brorsan traktorn på låg växel och gas och så fick Ian köra sjäv… så lycklig har nog han aldrig varit innan 🙂

Det var två trötta barn som somnade i bilen på vägen hem och det resulterade i att de somnade vid 22:45 ungefär *pust* så där fick jag i egentid på kvällen *fnys*.
Dessutom tänkte jag samsova med båda två inatt så vi får väl se hur mycket sömn jag får…. Lätt att sova med 2 propellrar liksom…Härhemma blommar min svärmorstunga och hur en ensam liten blomma kan stinka så jäkligt! I köket luktar den jättegott men i vardagsrummet stinker det så man får ont i huvudet. Fast jag är lika glad varje gång de blommar 🙂