Etiketter

,

Vi försöker hålla födelsedagsfirandet i liten skala fram tills 5-årskalaset, så det blev bara de närmaste släktingarna som mormor, morbror med familj och morfar med fru. Farmor och ”farfar” var bortresta så de kom inte och gudmor hade jobbat på natten….

Det blev rätt lagom tror jag, ungarna fick godis av brorsan så de försvann snart. Vi andra käkade jordgubbspaj och marsansås och efter en stund blev det tårta och kaffe.

Alfred har tidigare fått en t-shirt och Ninky Nonken av oss och han fick en radiostyrd traktor av mormor (som vi donerade till Totte pga smådelar). Av morfar och Nettan fick han tröja och byxor, Bamses verktygslåda och ett tåg med djur. Av morbrorfamiljen fick han tågprylar (what else?)

Tack alla för en trevlig dag!!! Alfred håller just nu på att driva oss till vansinne med tåget han fick av morfar&Nettan….